Течна очна линия

Течна очна линия

22.40 лв.
Код на продукта: 302011
Наличност: Наличен

Производител: Prouve

Вие пазарувате от независим дистрибутор на марката с партньорски номер 20080312

  • Водоустойчива
  • Деликатна формула
  • Мека четка
  • Издържа до 12 ч.

Как да  направим перфектната линия на клепача? Ако мечтаеш за винаги модерна и невероятно ефектна стрелка на клепача си, възползвай се от нашата ТЕЧНА ОЧНА ЛИНИЯ. С нея можеш да нарисуваш с калиграфска прецизност изключително точна, равномерна линия - като истинска художничка. Ще можеш да се насладиш на безупречен и дълготраен грим, дори до 12 часа.

Защо ще я харесаш: заради водоустойчивостта и устойчивостта й на атмосферните влияния и себум. Подходяща е за горещо или дъждовно време. Специално разработена  формула предотвратява размазването и разтичането на  линията.

Високото съдържание на пигменти позволява да направиш перфектна  гладка линия без ивици и празнини, която не избледнява и не променя интензивността си през целия ден.

Какво ще Ти хареса в нея: мека четка с добре оформена гъвкава четина с подходяща дебелина и дължина, което позволява лесно и прецизно нанасяне.

С нея можеш да изпишеш както по-тънка така и по-дебела линия. Благодарение на специалния апликатор ще набереш необходимото количество продукт, за да нарисуваш изразителна стрелка по целия клепач.

Какво още се заслужава да знаеш за нея: течната очна линия е тествана под наблюдение на офталмолог. Тя има изключително деликатна формула без мирис, идеална за жени с чувствителни очи и жени носещи контактни лещи. Четката с мека четина не дразни нежната кожа по клепачите.

Как да се използва: с помощта на четката с едно плавно движение нарисувай линия над горната линия на миглите. Изчакай докато напълно изсъхне.

Напишете мнение

Бележка: HTML не е преведен!

Рейтинг Лош           Добър

Свързани продукти