Регистрация като дистрибутор на Prouve - информация

Ако искате да предлагате продуктите на Prouve, можете да се присъедините към нашия екип. За целта е нужна регистрация като дистрибутор в сайта на Prouvé, което става напълно безплатно и няма никакви допълнителни изисквания за първа поръчка.

Възползвайте се от допълнителни отстъпки като дистрибутор на марката и зарадвайте себе си, близки и приятели с качествени парфюми, препарати за дома и козметика. Печелете допълнителни доходи, като предлагате наистина качествени продукти, които потребителите търсят.

Как да стана дистрибутор на Prouve - стъпки:

1
Отворете следния линк в нова страница. Изберете България и натиснете напред!

2
Попълвате своите данни, като на последните 2 опции избирате физическо лице и от падащото меню - да се виждат данните.

3
Попълвате адреса, като на последния ред за номер, въвеждате до 10 символа (в противен случай, няма да разреши регистрация).

4
Давате отметки.

5
На стартов номер не вписвате нищо-натискате директно сивия бутон РЕГИСТРАЦИЯ!

Ако сте изпълнили всички стъпки правилно, трябва да получите имейл за активиране на профила и втори имейл с вашата парола за достъп.

Моля, след като направите своята регистрация като дистрибутор на Prouve, пишете ни на имейл orders@justproveit.bg или през формата за контакт, за да ви предоставим допълнителна информация и полезни съвети относно предимствата и възможностите да бъдете дистрибутор! Ако имате трудности при регистрацията, ние ще ви помогнем - просто ни пишете на посочения имейл и наш консултант ще се свърже с вас.