Препарати за дома

Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)

Дали почистващите препарати Prouve могат да направят нещо повече, освен ефективното унищожаване на наслоените прах и замърсявания?

Определено да!

Те могат да улеснят почистването и да намалят времето за отделните дейности до минимум. Също така и да се грижат и да предпазват повърхностите, както и да ароматизират чудесно вашия дом, офис или друго жизнено пространство.

Поддържането на хигиената с почистващи препарати Prouve е истинско удоволствие

Почистването с полски препарати за дома Пруве може да се превърне от задължение в реална наслада. Дори най-силните замърсявания нямат никакъв шанс с подходящите почистващи препарати, които освен това ще ви спестят ценно време за почистване.

Те също се грижат професионално за вашите повърхности, за да ги запазят в перфектно състояние за максимално дълго време.

Свеж и траен аромат  в дома

Когато почиствате къщата, вероятно изпитвате неприятно усещане от силната миризма на хлор или на другите активни съставки в стандартните препарати, която остава дълго време след като са били използвани?

С почистващи препарати Prouvé не е нужно да избирате между ефективността на продукта и неговата миризма, защото всички наши продукти ухаят невероятно!

В техния състав са включени професионални, уникални ароматни състави, произведени от френски масла. Благодарение на това почистването е много по-приятно и прекрасният аромат остава в стаята дълго след това.

Много по-приятно е да почиствате душа в банята с продукт, който мирише на сочни малини, алое или карамел, да измиете прозорците с течност, която разпръсква аромат на манго, нежен жасмин и чувствен мускус, да обновите тоалетната с препарат, ухаещ на току-що откъсната от градината ягода, ванилия или кокос.

Препарат за дома от Пруве с полезни съставки

Става дума за специални продукти, които съчетават две функции - почистване и грижа. Благодарение на това, с помощта на един препарат Prouve, можете цялостно да се грижите за много повърхности. Препаратите на Пруве в нашия каталог са по-меки от традиционните почистващи препарати, имат по-лека текстура и съдържат естествени и полезни съставки от рода на масла и восъци.

Не пропускайте да опитате всички чудесни продукти, които ще ви осигурят чистота до блясък, активна грижа за повърхностите и ухайна свежест в дома!

Ароматерпия в домашни условия

През студения сезон сменяме не само гардероба си, но и ароматите. Миризмите притежават огромна сила, защото е доказано, че могат да подобрят настроението ви. В студените и дъждовни дни се обградете с топли ухания, които ще ви обгърнат с нежност и ще направят жилището ви още по-уютно.

Струва си да отдадете предпочитание на дървесните, ориенталски нотки и да изберете от нашия каталог препарати от Prouve с дъх на сладка ванилия, пикантни и ароматни подправки, сандалово дърво, роза, пачули, балсамов кехлибар или мъх.

Използвайте лимоново, портокалово или евкалиптово масло, когато усетите, че сънливостта, липсата на енергия и умората започват да надделяват над бодростта.

Забравете лошото настроение с аромата на лавандула или бергамот.