Парфюми

36.90 лв.
36.90 лв.
36.90 лв.
36.90 лв.
36.90 лв.
36.90 лв.
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)

Производството на парфюми Prouve е базирано на най-добрите традиции на френската парфюмерия, като те съчетават по необикновен начин традицията с модерността. Компанията създава парфюми в съответствие принципите на най-доброто изкуство за композиране на аромати, използвайки постиженията на съвременната наука.

Грижим се не само за вашето отлично самочувствие, но и за околната среда, създавайки  биоразградими формули и напълно рециклируеми опаковки. Това, наред с други неща, прави нашите парфюми отличен избор за всеки съвременен човек.

Prouvé е най-добрият избор!

Това е така по много причини. На първо място парфюми Пруве са създадени с много любов и грижа за всички, които умеят да ценят изискаността и елегантността. Уханията са невероятно вдъхновяващи, жизнени и омагьосващи, защото в тях са вложени висококачествени френски ароматни масла.

Всеки един от нашите продукти притежава сертификат Certificate of Authenticity – Fragrance и идва на атрактивна цена.

Изцяло натурални съставки

Използваме предимно компоненти от растителен или животински произход, но също така и подправки, корени, смоли и други. Най-известната група ароматни съставки са, разбира се, цветята.

Получаването на ароматни масла от тях е много скъпо - за производството на 1 кг етерично масло от роза, отглеждана в Грас, са необходими до 10 тона розови листенца. При извличането на масла от жасмин или виолетки тези цифри са още по-високи, а производственият процес е допълнително усложнен.

Опитахте ли вече нашите молекулярни парфюми?

Желанието да се откроим, да подчертаем своята индивидуалност, вкус и стил с някой уникален аромат е мечта на много от нас. За това създадохме нашата чудесна колекция от молекулярни парфюми, които можете свободно да комбинирате и по този начин да създавате свои собствени уникални композиции.

Това позволява само с помощта на 6 бутилки парфюм Prouve да сътворите стотици уникални аромати, за най-разнообразни поводи, настроения и сезони.

Къде се крие тайната?

Във всяка бутилка парфюм ние сме съчетали традиционни ароматни нотки с молекулни частици. Сърцевината на композицията е силната водеща нотка, а молекулата е нещо като умел фон – тя създава така наречената ароматна аура. Молекулите са нещо като художествени интерпретации на усещания, създадени в нашите лаборатории. Парфюмните нотки подчертават уханието, предизвикват обонянието и подобряват естествения аромат на кожата.

Молекулярните парфюми Prouve имат по-различна ароматна архитектура, в сравнение с традиционните. Цикличната им структура ви позволява да ги използвате индивидуално или свободно да ги комбинирате помежду им, да експериментирате с пропорции, реда на нанасяне и да създавате вълшебни аромати. При традиционните парфюми подобно нещо не е възможно, тъй като всяка чужда нотка би нарушила целостта на композицията. Така че, побързайте да си доставите едно незабравимо преживяване!

Как да създадете собствено уникално ухание? 

Оказва се, че процесът на създаване на уникален личен парфюм Prouve е много лесен – просто съчетавате две или повече ухания в едно. Изберете един от шестте молекулярни парфюма, които да използвате като своя основа, след което ги нанесете върху кожата си. Веднага след това добавете втори аромат към тях. Веднага ще забележите, че той се разгръща върху кожата ви по индивидуален начин.

Какво още трябва да знаете за парфюми Prouvе:

  • Във всяка бутилка парфюм сме включили аромат, който отразява спомени или преживявания - например, разходка сред природата, ароматна градина или почивка на брега на Средиземно море.
  • Парфюмът съдържа до 20% от оригиналните френски ароматни масла от Грас - световната столица на парфюмерията.
  • Те са изразителни и обемни.
  • Предназначени са както за дами, така и за господа.
  • Идват на достъпни цени.